CINE SUNTEM NOI?

Fa Cunostinta Cu Echipa Cidev Concept!

 

Suntem mereu gata sa te ajutam cu solutii creative pentru succesul afacerii tale! Agentia noastra a fost creata din pasiune pentru noile tehnologii, dar si pentru a raspunde cererii pe piata pentru strategii de marketing online. Echipa noastra are ca scop principal succesul clientilor in mediul online. Iar pentru acesta am creat pachete variate de servicii pentru orice tip de afacere, indiferent de varsta acesteia. Asadar, expertii nostri va sunt alaturi inca de la infiintarea companiei si va pot ajuta in a crea un brand unic ce va reflecta afacerea ta. Vom continua cu crearea unui website cu design atractiv ce va prezenta in detaliu produsele sau serviciile. Iar pentru a ajuta website-ul sa fie indexat rapid pe Google, va punem la dispozitie serviciile noastre de optimizare SEO si Link Building.

 

Activitatea noastra de peste 10 ani ne-a ajutat sa acumulam experienta vasta, cunostinte si idei creative ce au adus la crearea unui portofoliu impresionant, dar si cel mai important, crearea relatiilor intre noi si clienti.

EXPERTI IN PUBLICITATE

Solutii Inteligente De Marketing Online!

Expertii nostri te intampina cu idei inovative si creative pentru afacerea ta.

Succesul afacerii tale este acum mai aproape!

EXPERTI IN MARKETING ONLINE!

De Ce Sa Alegi Cidev Concept?

 

Cidev Concept este mai mult decat o Firma Web Design Brasov. Scopul nostru este de a ajuta clientii in a atinge succesul pe care si-l doresc. De accea, avem la dispozitie strategii si solutii eficiente pentru marketing online ce vor ajuta in timp sa creasca numarul de clienti si vanzarile. Fiind in domeniu de peste 10 ani, am invatat care sunt cerintele de pe piata, dar si nevoile si dorintele clientilor. Totodata, fiind in pas cu ultimele tendinte, putem tine pasul cu noile tehnologii si trenduri si le putem integra cu succes in proiectele noastre.

Firma Web Design Brasov

La fiecare proiect noi punem pasiunea dar si creativitatea, combinata cu experienta noastra de-a lungul anilor. Portofoliul nostru reprezinta doar o parte din proiectele noastre ce reprezinta ideile creative si evolutia noastra in cei 10 ani in domeniul online.  Echipa noastra realizeaza site-uri cu design personalizat si atractiv, usor de navigat dar prezentand in detaliu afacerea clientului nostru. Acordam o atentie deosebita asupra clientilor nostri, iar multumirea acestora in urma colaborarii noastre reprezinta un succes pentru noi.

STRATEGII EFICIENTE DE MARKETING

Scopul Nostru Este De A Te Ajuta In Atingerea Succesului Tau!

 

Firma Web Design Brasov – Dorim sa ne ajutam clientii sa aiba o prezenta puternica in mediul online. Pentru noi, fiecare proiect reprezinta o sansa de a ne demonstra creativitatea si experienta acumulata in ani.

Credem in securitate

Utilizand noile tehnologii de antivirus, website-urile vor fi protejate impotriva atacurilor cibernetice.

Credem in calitate

Executam servicii de calitate inalta pentru a ne asigura ca fiecare client va fi multumit in timpul colaborarii.

Credem in creativitate noastra

Creativitatea noastra, ce se reflecta in proiectele noastre, reprezinta cartea noastra de vizita.

Credem in noile tehnologii

Noile tehnologii asigura functionare perfecta, cat si design unic, navigare usoara si continut optimizat pe device-uri.

10

ANI DE EXPERIENTA

547

WEBSITE-URI REALIZATE

721

WEBSITE-URI OPTIMIZATE

1312

BRANDING SI REBRANDING

Fa cunostinta cu

Echipa Cidev Concept

 

Te asteapta cu cele mai eficiente solutii de marketing online!

Radu Aurel Marius

Co-Founder & CEO

Radu Timea

Co-Founder & Expert SEO

Arthur

Responsabil Anti-Stress

SOLUTII DE MARKETING ONLINE!

Te asteptam cu cele mai ideale strategii pentru afacerea ta!

Call Now Button