Găzduire website Brașov

Găzduire website Brașov

De să alegi o găzduire web de calitate?

În ziua de azi avem la dispoziție device-uri electronice, de la desktop, la telefon, ce aduc performanță maximă și suntem obișnuiți cu viteză de încărcare mică. Dacă unui website îi va lua mai mult de 5 secunde să se încarce, vom părăsi acel website și căutăm în altă parte. În cazul în care website-ului tău îi ia mult timp să se încarce, pierzi mulți clienți, iar vânzările scad. Cauza principală poate să fie o găzduire slabă cu memorie mică. Elementele website-ului nu vor fi afișate în timp rapid, Google îl va identifica drept un website cu probleme și îl va elimina din primele poziții.

Există soluții pentru rezolvarea acestor probleme. Echipa Cidev Concept îți pune la dispoziție serviciile de găzduire website Brașov și administrare website  pentru a oferi performanță website-ului tău. O găzduire de calitate superioară aduce cu sine și un certificat SSL, protecție împotriva atacurilor cibernetice și memorie mare pentru o funcționare excelentă în parametri normali.

Care este legatura între găzduire și SEO?

Noile reguli de la Google impun faptul că fiecare website trebuie sa se încarce rapid. Dacă un website este lent, se considera a fi vulnerabil și va fi scos din primele poziții, sau în cel mai rău caz, va fi blocat. Un website blocat este mai greu de recuperat iar Google-ul nu îl mai indexează.

Alegând serviciile de găzduire website Brașov vei avea parte de o găzduire sigură, de performanță superioară, iar website-ul va fi mai repede indexat. Cum motoarele de căutare pun accent pe calitatea user experience-ului, vor indexa doar website-urile ce au conținut optimizat, design atractiv, cu backlink-uri și cuvinte cheie de calitate.

Găzduire website Brașov
Găzduire website Brașov

Despre performanță și securitate

Performanța vine odată cu o găzduire de calitate. Aceasta vine la pachet cu un certificat SSL inclus în preț! În ultimii ani, certificatul SSL a devenit din ce în ce mai important, acesta asigurând siguranța unui website. Cu o găzduire de calitate, vine și protecția antivirus.

Aceasta oferă siguranță împotriva atacurilor cibernetice. O găzduire buna cu memorie mare va asigura o performanță bună când sunt mai multe vizite pe website.

Call Now Button