Identitate vizuală Brașov

Identitate vizuală Brașov

Branding & Rebranding

Imaginea unei companii este foarte importantă, fiind primul lucru văzut de potențialii clienți. Dacă o firmă nu are o identitate vizuală puternică care să o reprezinte în mod corect, nu va prezenta interes pentru clienți. Dacă pornești o nouă afacere, ia în considerare serviciile de branding de la experți. Dacă imaginea firmei tale merită îmbunătățită, ne poți contacta cu încredere pentru serviciile de rebranding.

Identitate Vizuală Brașov – O identitate vizuală puternică va ajuta afacerea să se facă mai bine văzută în piață. Primul lucru observat este logo-ul afacerii, iar acesta trebuie să fie simplu, unic, dar de efect. Expertii noștri de la Cidev Concept te pot ajuta în a crea un logo ideal pentru afacerea ta.

Logo

Reprezintă simbolul oficial al unei afaceri, acesta fiind primul lucru observat de potențialii clienți.

Paleta de culori

Culorile atrag privirea celorlalți, fiind primul lucru observat de către clienți la logo-ul tău.

Font-uri

Stilurile de font aduc fluiditate într-o identitate vizuală, textul fiind ușor de citit de către clienți.

Imagini

Logo-ul este format din font-uri și culori, dar și din elemente vizuale, acestea fiind alese conform afacerii tale.

Identitate Vizuală Brașov – Idei Creative!

De-a lungul activității noastre de peste 10 ani am învățat care sunt cerințele de pe piață, dar și nevoile clienților în domeniul publicității online și offline. Avem la dispoziție o gamă largă de servicii de identitate vizuală, potrivite afacerilor.

Vrei ca identitatea ta vizuală sa reflecte profesionalismul și seriozitatea companiei tale? Atunci apelează cu încredere la serviciile noastre de identitate vizuală. Experții noștri în grafică publicitară, branding și rebranding te așteaptă cu soluții creative pentru afacerea ta.

Identitate vizuală Brașov

De ce mai sunt folosite materiale de publicitate?

Înainte de apariția internetului, materialele publicitare erau folosite pentru a promova afacerile. Deși internetul s-a dezvoltat mult în ultimii ani, materialele publicitare tradiționale încă sunt folosite. Cărțile de vizită sunt cele mai des folosite, acestea fiind considerate accessorii nelipsite din buzunarul fiecărui afacerist. De asemenea, bannerele pot fi puse oriunde și vor atrage atenția celorlalți.

Pliantele sunt ușor de distribuit în orice locație. Pentru grafică publicitară pe materiale de marketing tradiționale, poți apela cu încredere la echipa Cidev Concept, care îți stă la dispoziție cu servicii complete de administrare website.

Creare logo

Logo-ul reprezintă primul element dintr-o identitate vizuală, acesta fiind primul lucru observat de clienți.

Pliante

Pliantele publicitare prezintă serviciile sau produsele într-un mod concret și sunt ușor de distribuit prin orice locație.

Broșuri

Broșura prezintă în mod simplu detaliile despre companie, produsele și serviciile + date de contact.

Cărți de vizită

Popularele accesorii de buzunar pentru orice afacerist, cărțile de vizită au informații utile despre companie și date de contact.

Mape de prezentare

Mapele de prezentare contin elementele identitatii vizuale, cum ar fi logo-ul, sloganul, datele de contact etc.

Manual de identitate

Manualul cuprinde toate informațiile în legatură cu identitatea vizuală a companiei, de la logo, la slogan.
Call Now Button