Web design Brașov

Web design Brașov

Servicii de Web Design Brașov

Ai decis să pornești o nouă afacere? Sau dorești să atragi mai mulți clienți? Atunci un website este ideal pentru afacerea ta! Echipa Cidev Concept, activând de peste 10 ani în domeniul de marketing online, are cunoștintele și experiența necesară pentru a crea un website modern și optimizat! La noi vei găsi servicii de web design Brașov ce sunt ideale pentru orice tip de afacere.

Fie că ai nevoie de site de prezentare, catalog de produse sau magazin online, echipa noastră oferă soluții creative și inovative pentru afaceri. Fiecare website va avea design modern și atractiv, dar va fi ușor de afișat pe orice tip de device, (desktop, tabletă sau mobil). Alături de noi, succesul tău este mult mai aproape!

Web Design

Cu serviciile de web design vei avea parte de un website modern, ușor de navigat și cu conținut optimizat.

Site de Prezentare

Un site de prezentare este ideal dacă ai o afacere și dorești să atragi potențiali clienți din mediul online.

Catalog produse

Catalogul de produse este ideal dacă dorești să îți prezinți produsele într-un mod detaliat și ușor de utilizat.

Magazin Online

Multe cumpărături se realizează online, iar un magazin online este ideal pentru a vinde produsele mai rapid.

De ce un website este benefic afacerii tale?

Probabil te întrebi de ce ai investi într-un website. Mediul online este în continuă dezvoltare, iar noile tehnologii au făcut mai ușoară căutarea oricarui produs și serviciu într-un timp scurt. De aceea, multe afaceri profită de această ocazie pentru a investi într-un website. Crearea acestuia este un proces care cere multă atenție la detalii. Un website va trebui sa aibă un design modern pentru a atrage privirile potențialilor clienți, să fie ușor de navigat pentru fiecare persoană de orice vârstă, dar să fie și optimizat pentru motoarele de căutare. Dacă website-ul tău nu respectă aceste reguli, vei pierde multi clienți!

Oferte Web Design Brașov – Experții noștri de la Cidev Concept te pot ajuta în a crea un website adaptat afacerii tale. Indiferent de afacerea ta, acesta va fi corect afișat și ușor de navigat. Începem cu o sesiune de consultanță, pentru a ne cunoaște mai bine și a înțelege dorințele și nevoile tale. Noi vom contribui cu idei creative și cu tehnologii pentru crearea website-ului ideal afacerii tale. Acesta poate fi modificat după dorințele tale. Rezultatul va fi un site de prezentare, catalog de produse sau magazin online cu design atractiv, conținut optimizat și aerisit. Te așteptăm, deci, cu servicii complete de administrare website, de la creare, mentenanță, găzduire și consultanță.

Web design Brașov

Design atractiv pe orice device!

În zilele noastre este ușor de găsit un mini computer în buzunarele noastre, cu conexiune la internet, ce ne permite să căutam repede pe Google tot ce ne trebuie. De la platformele sociale, la magazine online, orice informație este la îndemâna noastră la orice oră. Conform studiilor, peste 60% din utilizatorii online folosesc telefon mobil sau tabletă.

Web Design Brașov

Un website ce nu se încarcă repede și nu este afișat corect pe mobil nu va prezenta interes pentru potențialii clienți. Aceștia vor căuta în altă parte, rezultând în pierderi pentru afacerea ta. Noi te putem ajuta! Un redesign sau o optimizare a website-ului pentru device-uri mobile ar putea fi răspunsul la această problemă. Website-urile create de noi sunt responsive pe orice device.

Call Now Button