Mentenanță website Brașov

Mentenanță website Brașov

Servicii de mentenanță website Brașov

Indiferent de complexitatea website-ului, acesta va avea nevoie de mentenanță constantă. Noi tehnologii apar constant iar modulele și temele folosite pentru website-uri au parte de actualizări periodice. Fără actualizarea periodică, website-ul nu va funcționa normal. Lipsa mentenanței va duce la erori de funcționalitate și design dar și la vulnerabilitate împotriva atacurilor online. Echipa Cidev Concept oferă pachete de mentenanță pentru orice tip de afacere.

În funcție de pachetul ales, vei avea parte de anumite modificări pe an, cum ar fi schimbare de text, poze, atașamente pdf, schimbarea datelor de contact etc. Iar pentru cataloage și magazine online, adăugarea și ștergerea produselor, schimbare de prețuri, de descriere și poze.

Soluții rapide

Indiferent de problema apărută, echipa noastră va găsi soluții ce pot fi aplicate într-un timp scurt.

Rapoarte periodice

Vom întocmi rapoarte periodice în privinta evoluției website-ului în mediul online.

Suport tehnic

Clienții noștri au parte de suport tehnic, iar orice problemă aparută pe website va fi rezolvată în scurt timp.

Monitorizare

Vom monitoriza website-ul tău pentru a studia creșterea și dezvoltarea acestuia pe motoarele de căutare.

De ce mentenanța website este necesară?

Chiar dacă website-ul este modern și are la bază ultimele tehnologii, acestea nu vor asigura funcționarea ideală permanentă. Actualizări apar constant, iar dacă website-ul tău nu este actualizat la zi, acesta va avea probleme de funcționare grave. Pentru a avea garanția unui website perfect funcțional, poți alege un pachet de mentenanță.

Mentenanță Website Brașov – Noi vom verifica periodic website-ul și vom aplica actualizările necesare funcționării ideale. Tema, modulele și orice alt element va fi readus la zi. Iar în funcție de pachetul de mentenanță ales, vei avea parte și de modificări de conținut. Apelează la serviciile noastre complete de administrare website și poți sta liniștit!

Mentenanță website Brașov

Vei avea parte de un redesign gratuit!

Desigur, succesul clienților este un aspect important pentru noi. Noi tehnologii apar constant, iar mediul online e în continuă dezvoltare. De aceea, un website ce a fost făcut acum 3 ani a fost considerat modern, acum este greu de navigat și are un design ce nu este atractiv. Dacă apelezi la serviciile noastre de web design și mentenanță, vei primi un nou redesign când va fi necesar.

Cu un nou redesign, website-ul va conferi afacerii tale o nouă imagine proaspată, iar designul atractiv și ușurința navigării vor atrage mai mulți clienți.

Call Now Button